Referenties

De mening van onze klanten over onze stalling is voor ons heel waardevol. Hoe is uw ervaring met onze stalling? Laat het ons weten! Uw referentie verschijnt onderaan deze pagina.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Referenties van onze klanten:

Daniël Bentveld schreef op 10 juni 2024:

"Deze stalling bevind zich op loopafstand van mijn huis. Ideaal dus als je ff wat wil ophalen of terugbrengen. Als je de openingstijden in acht neemt is het een super prettige stalling waar ze erg fijn meedenken. Zo pompte ze de banden van mijn karretje op zodat ik vlot weer door kon. Kan deze stalling van harte aanbevelen!"

 

John Bockmeulen schreef op 3 april 2024:

"Onze caravan staat al jaren in deze stalling. Prima bedrijf en altijd servicegericht, vriendelijk en tijd voor een praatje. Nu Sr. met verdiend pensioen is heeft de dochter Silvia het overgenomen. Gelukkig valt de appel niet ver van de boom. Ook zij is net zo flexibel, servicegericht en vriendelijk. Topstalling en topmensen.

Jan van Impelen schreef op 17 maart 2024:

"Wij staan al vele jaren tot volle tevredenheid in Uw stalling en hopen er nog jaren gebruik van te maken." 

Martijn Jansen schreef op 7 september 2021:

"Een paar jaar geleden heb ik mijn caravan gekocht. Hij stond al bij de familie Gram. Ik kon de stalling mee overnemen. Ik vond dat een super service. Sindsdien maak ik de uitstekende service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf mee. De stalling bij Gram geeft mij een zeker gevoel dat mijn caravan goed onderdak is. Dat is fijn." 

Joost van Houwelingen schreef op 19 oktober 2020:

"Ik heb mijn caravan bij deze stalling al vele jaren gestald. Met grote tevredenheid! Schoon, vriendelijk, en meedenkend en goede service! Een aanrader voor iedereen." 

Joop Eikelenstam schreef op 26 oktober 2017:

"Prima stalling. Bij ophalen wordt de caravan schoon klaargezet en een beetje lucht in de banden hoort ook nog bij de service. Aardige directie. Een aanrader om hier je caravan te stallen."

Willem en Ans Krijger schreven op 12 juli 2017:

"Wat een fantastisch bedrijf is dit! Toen wij een nieuwe caravan hadden gekocht, bleek deze te lang om hier te kunnen stallen. Uit eigener beweging is men gaan rond bellen of er in de omgeving nog een mogelijkheid was om onze caravan te kunnen stallen. Die mogelijkheid was er inderdaad en toen wij dit bedrijf belden, zei men, dat de fam. Gram al contact met hen had opgenomen en wij zonder problemen onze caravan bij dit nieuwe bedrijf konden stallen. Dit is echt ouderwetse service zoals je het zelden meer tegenkomt! We vinden het echt heel jammer, dat we hier weg moesten gaan.

H. Tieleman schreef op 20 april 2017:

"Ik ben al vele jaren klant bij de familie Gram en zeer tevreden over hun klantvriendelijkheid. Altijd staat de caravan op de gereserveerde afhaaldatum gereed. De caravan wordt schoon (stofvrij) afgeleverd. Indien gevraagd wordt de bandenspanning gecontroleerd. Zij zijn altijd behulpzaam bij het aankoppelen van de caravan. Kortom een fijn adres om je caravan te stallen. Mijn vrouw weet als ik de caravan ga halen dat het wel even kan duren voordat ik weer terug ben. Er is altijd even tijd voor een gezellig praatje en dat stel ik zeer op prijs." 

Evert en Gerda Jacobs schreven op 22 augustus 2016:

De Familie Gram, en nu ook hun dochter Silvia, zijn mensen met hun hart op de goede plek. Niets is hun te veel om de klant te helpen, het zijn schatjes. Evert en Gerda.

Inge en Larry Reniers schreven op 25 juli 2016:

"Ruim voorterrein waar de caravans kunnen worden achtergelaten. Het stallen en ophalen uit de opslag gebeurd met zorg. Fijne service, zoals even afnemen voordat we de caravan weer ophalen en bandenspanning controleren. Wij maken sinds 2000 gebruik van deze stalling en zijn zeer tevreden."

Leo Valk schreef op 27 juni 2016:

"Staan al 19 jaar met veel plezier in de stalling. Altijd schoon en netjes op te halen. Zelfs de banden worden op verzoek opgepompt. Fijne stalling voor je caravan. Zeer aan te bevelen." Leo Valk.

Andre van der Bend schreef op 10 mei 2016:

"Zeer goede stalling. Top! De Familie Gram zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Krijgen de caravan altijd schoon gewassen uit de stalling. Hebben sinds 2008 onze caravan bij hun in de stalling staan. Zeker aan te bevelen, wanneer je op zoek bent naar een goede en betrouwbare stalling."