Over ons


Caravanstalling Midden-Nederland biedt overdekte, afgesloten en geventileerde ruimte voor stalling van uw caravan, vouwwagen, bagagewagen en boot op trailer. Onze stalling is gemakkelijk te bereiken en ligt aan de fietsvriendelijke en ruim opgezette Tuinbouwweg in Maarssen, in de omgeving van Utrecht. Onze stalling heeft een rustige aanrijroute.

 

Met zorg

U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw object met zorg wordt behandeld. Zo worden objecten in onze stalling bijvoorbeeld ruim gestald (dus niet op elkaar gepropt); dit geeft tevens u de mogelijkheid om tijdens het stallen nog iets uit uw caravan te halen of er iets in op te bergen. Toegang tot de stalling geschiedt enkel onder begeleiding van ons en op afspraak. 

Persoonlijke benadering

Hoewel uw object een nummer krijgt, bent ú voor ons geenszins een nummer. Onze kleinschaligheid stelt ons in staat onze klanten nog te (her)kennen. Of u nu een bagagewagen bij ons stalt of een caravan; iedere klant ontvangt bij ons dezelfde persoonlijke benadering.

 

Familiebedrijf

Caravanstalling Midden-Nederland is een familiebedrijf en sinds 1995 een vertrouwd begrip in Maarssen en omgeving. Gestart als tuindersbedrijf in 1971, en in 1995 omgeschakeld naar het stallen van caravans, vouwwagens en boten. De stalling is tot 2023 met veel toewijding en zorgvuldigheid gerund door Jos en Lida Gram. Sinds januari 2023 heeft dochter Silvia officieel het stokje van haar ouders overgenomen. 

 

Onze persoonlijke benadering staat al ruim 28 jaar garant voor een zeer solide klantenbestand. Het merendeel van onze klanten vindt zijn weg naar Caravanstalling Midden-Nederland via mond-op-mond reclame. De beste en meest eerlijke reclame die er is!