Kosten & service


 

KOSTEN

Ons tarief is €61,- euro (incl. 21% BTW) per strekkende meter per jaar (totale lengte dus inclusief de dissel). Stalling geschiet op jaarbasis. 

  • Wij stallen caravans, vouwwagens en boten op trailer. Dus géén campers of auto's en géén aanhangwagens.
  • Caravans langer dan 6,80 of/en met hoog uitstekende zaken op het dak zoals een airco of satelliet kunnen wij helaas niet aannemen.

Service

Wij behandelen al onze objecten met zorg. Onze stalling is overdekt, afgesloten en geventileerd en biedt de volgende voordelen:

 

Uw caravan staat bij ons ruim gestald

Dit biedt u de mogelijkheid om nog iets uit uw caravan te halen of erin op te bergen tijdens het stallen. Toegang tot de stalling geschiedt enkel onder begeleiding van ons en op afspraak. 

 

Neuswielen worden bij ons nooit verwijderd

Het gehele jaar, dus óók tijdens de winterperiode, staat uw caravan of vouwwagen netjes recht.

 

Uw caravan staat altijd overdekt gestald

Alleen als een caravan of vouwwagen besteld is of net is teruggebracht; staat deze op ons voorterrein. 

 

Uw caravan of vouwwagen wordt met de hand afgespoeld

Voordat u uw caravan of vouwwagen komt ophalen wordt deze met de hand afgespoeld (m.u.v. bovenkant dak). Wij doen het afspoelen nog ouderwets met een tuinslang, zonder hoge druk.

  

Ruime parkeergelegenheid en overzichtelijke aanrijroute

Wij beschikken over een ruim voorterrein alwaar u uw caravan of vouwwagen kan ophalen of terugbrengen. 

 

Bandenspanningscheck op verzoek

Wij stellen voor onze klanten een draagbare compressor beschikbaar waarmee u zelf uw banden op de door u gewenste spanning kunt brengen. Op verzoek kunnen wij dit ook voor u doen.

 

Veilig de weg op

Voordat u ons terrein verlaat controleren wij samen met u of de verlichting goed werkt. Zo begint u altijd veilig aan uw vakantie. Mocht er iets niet werken dan denken wij graag met u mee. Zo hebben wij speciale spray waarmee we uw stekker kunnen inspuiten.

 

Onderhoud aan uw caravan of vouwwagen 

Wij staan in contact met meerdere erkende caravan onderhoud- en herstelbedrijven in de omgeving. Uw kampeermiddel kan voor onderhoud of herstel door hen bij ons worden opgehaald en teruggebracht, zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Wij voorzien u graag van verdere informatie!