Kosten & service


 

Kosten

Ons tarief is €53,89 euro (incl. 21% BTW) per strekkende meter per jaar (totale lengte dus inclusief de dissel). Wij rekenen geen extra kosten voor een fietsenrek. Stalling geschiedt op jaarbasis. Wij stallen geen campers of kampeerbusjes.

 

Service

Onze stalling is overdekt, afgesloten en geventileerd en biedt de volgende voordelen/service:

  • Uw caravan staat bij ons ruim gestald, dit biedt u de mogelijkheid om nog iets uit uw caravan te halen of erin op te bergen tijdens het stallen. Toegang tot de stalling geschiedt enkel onder begeleiding van ons en op afspraak.
  • Wij behandelen al onze objecten met zorg; neuswielen worden niet verwijderd (ook niet tijdens de winterperiode). Uw caravan wordt met de hand afgespoeld voordat u hem komt ophalen (m.u.v. bovenkant dak). Wij doen het afspoelen nog ouderwets met een tuinslang, dus zonder hoge druk.
  • Ophalen en brengen kan zo vaak als u wilt, zonder extra kosten of beperkingen door tijdvakken.
  • Ruime parkeergelegenheid voor gemakkelijk aan- en loskoppelen.
  • U kunt uw caravan binnen openingstijden terugbrengen, zonder notificatie vooraf. 
  • Bandenspanningscheck op verzoek.
  • Voordat u het terrein verlaat controleren wij samen met u of de verlichting goed werkt. Zo begint u altijd veilig aan uw vakantie. Mocht er iets niet werken dan denken wij graag met u mee. Zo nodig kan er hulp worden ingeroepen van de monteur van het caravanonderhoudsbedrijf dat op ons terrein is gevestigd.
  • Omdat wij de objecten ruim neerzetten wanneer ze gestald zijn heeft u de mogelijkheid om nog iets uit uw caravan te halen of erin op te bergen wanneer u iets vergeten bent. Toegang tot de stalling geschiedt enkel onder begeleiding van ons en op afspraak.

 

Onderhoud aan uw caravan of vouwwagen 

Op ons terrein is een Bovag-erkend onderhoudsbedrijf gevestigd. Zij huren van ons de ruimte van waaruit zij hun bedrijf voeren. Voordeel voor u als klant van Caravanstalling Midden-Nederland is dat uw caravan ons terrein niet hoeft te verlaten als u zich bij hen aanmeldt voor een onderhoud- en/of servicebeurt. Wij krijgen vanzelf van hen een seintje en zorgen ervoor dat uw caravan op de ingeplande datum op ons voorterrein staat.